0

Reklamáció

Kérjük, hogy panaszával minden esetben forduljon ügyfélszolgálatunkhoz az info@cookandmore.hu címen. A kiszállított terméket minden esetben a szállító jelenlétében nézzék meg.

 

Sérült vagy hibás termék

Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nézze át a megrendelt termkeket! Amennyiben az átvételkor észleli, hogy sérült a termék, jelezze a futárnak és küldesse vissza a terméket.

Ha a terméket átvette és utána veszi észre, hogy sérült a termék, kérjük vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal. A hibás termékért futárt küldünk és kicseréljük Önnek.

Ügyfélszolgálatunk elérhetőségei:

Tel.: +36 1 433 5400
info@cookandmore.hu
Telefonos ügyfélszolgálat: H-P: 8-16

Kérjük, hogy minden esetben adja meg a visszaigazoló e-mailben kapott rendelési azonosítót, a termék kódját és megnevezését, valamint az Ön adatait.

 

Hiányos a csomag, vagy mást kapott

Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nézze át a megrendelt termékeket! Amennyiben az átvételkor észleli, hogy nem az Ön rendelését továbbították, vagy hiányos a csomag, jelezze a futárnak és küldesse vissza a terméket.

Ha a terméket átvette és utána veszi észre, hogy hiányos a csomag, vagy nem az Ön által rendelt termékeket kapta meg, kérjük vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal. A csomagért futárt küldünk és kicseréljük Önnek.

Ügyfélszolgálatunk elérhetőségei:

Tel.: +36 1 433 5400
info@cookandmore.hu
Telefonos ügyfélszolgálat: H-P: 8-16

Kérjük, hogy minden esetben adja meg a visszaigazoló e-mailben kapott rendelési azonosítót, a termék kódját és megnevezését, valamint az Ön adatait.

 

Nem kapott számlát

A számlát minden esetben a termékkel együtt kapja meg.

Amennyiben nem kapott számlát, kérjük jelezze ügyfélszolgálatunk felé és e-mailben, vagy postán tudunk hiteles másolatot küldeni.

Ügyfélszolgálatunk elérhetőségei:

Tel.: +36 1 433 5400
info@cookandmore.hu
Telefonos ügyfélszolgálat: H-P: 8-16

Kérjük, hogy a számla igényléséhez adja meg a visszaigazoló e-mailben kapott rendelési azonosítót, valamint az Ön adatait.

 

Már kézhez kapta a terméket, de mégsem felel meg?

Meggondolta magát?

Ebben az esetben a termék átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül élhet az Elállás jogával, azaz elállhat a vásárlástól. Ez azt jelenti, hogy a vásárlás előtti állapotot állítjuk elő.

A termék cseréje elállás esetén nem lehetséges.

Nem gyakorolhatja a fogyasztó az elállási jogát a vonatkozó jogszabályban meghatározott esetekben.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy elálláskor a visszaküldött terméket lehetőség szerint, a készülék eredeti, gyári csomagolásában, annak hiányában a leggondosabb csomagolásban szíveskedjen visszaküldeni.

A fogyasztó az elállási joga gyakorlását írásban (e-mailben vagy postai levélben) köteles az eladónak bejelenteni. Az elállási nyilatkozatot innen töltheti le.

Amennyiben a fogyasztó a termék árát megfizette, az eladó az elállás közlését és a termék visszaszolgáltatását követő tizennégy napon belül visszatéríti az árát az Ön által megadott bankszámlára történő átutalással.

A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket.

A fogyasztó a terméket az eladó 1106 Budapest, Tündérfürt u. 3. szám alatt található raktárába köteles visszajuttatni.

Csak akkor vagyunk kötelesek a terméket visszavenni, ha azt sérülésmentesen és az összes tartozékával együtt szolgáltatja vissza. Amennyiben a terméket már használta és nem tudja azt a megfelelő csomagolásban, sérülésmentesen visszaszolgáltatni nekünk, akkor az eladó nem veszi vissza a terméket és nem fizeti vissza a termék árát, ilyen esetben a terméket a fogyasztó költségére visszaszállíttatja a fogyasztónak.

 

Eladói elállás

Az eladó fenntartja magának azt a jogot, hogy rendkívüli esetben vagy kizárólag előzetes fizetés esetén, vagy egyáltalán ne szolgálja ki azokat a vásárlókat, akik rendszeresen nem tartják be jelen szerződésben foglalt feltételeket, vagy más módon kárt okoznak az eladónak.

Az eladó nem felel az internetes hálózat esetleges műszaki hibáiból, a kommunikációs eszközök esetleges meghibásodásából, bármely szoftver vagy program meghibásodásából, esetleges technikai meghibásodásokból eredő károkért.